AYDIN / EFELER - Kardeşköy İlkokulu

e Twinning "THE PROJECT RECYLE İT" GERİ DÖNÜŞÜM

Okulumuz öğretmenlerinden Miraç YAŞAR eTwinning kapsamında sınıfındaki öğrenciler ile "THE PROJECT RECYLE İT" isimli projeye katılmıştır.Projenin altı farklı ülkeden 1 Yunanistan,1 Polonya,2Romanya,1 Moldova ve 5 Türkiye ortağı bulunmaktadır.Bu Proje ile öğrencilere Çevre bilinci ve Geri dönüşüm farkındalığı oluşturmaktadır.Projemiz Ekim ayında başlamış olup Şubat ayında son bulacaktır.

Miraç YAŞAR, one of the teachers of our school, participated in the project named "THE PROJECT RECYLE IT" with the students in his class within the scope of eTwinning. The project has 1 Greece, 1 Poland, 2 Romania, 1 Moldova and 5 Turkey partners from six different countries. With this Project, Environmental awareness and Recycling awareness is created for the students. Our project started in October and will end in February.

Yayın: 01.12.2023 - Güncelleme: 01.12.2023 09:14 - Görüntülenme: 56